Újranyit Budapest legnagyobb kerthelyisége: így készül a restartra a Budapest Park

Fotó: Illusztráció

A Budapest Park a Facebookon adta hírül, hogy hamarosan kinyit a kerhelyiségük, ráadásul átalakították a tánctereket, melyeket asztalokkal, illetve székekkel töltöttek meg. A ParkKert csütörtökön, délután négy órako nyitja meg a kapuit, június 6-ig pedig tesztüzemmel várja a látogatókat.

” Már nagyon vártuk, hogy valamilyen formában újra veletek lehessünk, hogy megtöltsétek a Park terét élettel és élményekkel. 
Ezért átrendeztük a tánctereket, egymástól kellő távolságra asztalokkal és székekkel terítettük be őket, hogy egy kis fesztiválhangulatot csempésszünk a nyárba és hogy újra átélhessük veletek a Park-érzést. Mivel számunkra ez egy új felállás, berendezkedés, először június 6-ig tartó tesztüzemmel nyitunk.Mindent megteszünk, hogy biztonságban élvezhessétek a nálunk töltött időt. Tágas elrendezéssel, rendszeres fertőtlenítéssel, kézfertőtlenítők kihelyezésével gondoskodunk a megfelelő környezetről, valamint padlójelzésekkel és infografikákkal is segítünk a helyszínen a megfelelő óvintézkedések betartásában.”
– írták a bejegyzésükben, de néhány fontos szabály követésére is felhívják a figyelmet.

Kérünk titeket, figyeljetek majd a szabályok követésére és felelősségteljesen, de önfeledten élvezzük az együtt töltött időt a ParkKertben, vigyázzunk egymásra. Ehhez tőletek is szeretnénk kérni pár dolgot:
✔️Kérünk titeket, hozzatok magatokkal szájmaszkot!
✔️Fizetéskor, amennyiben módotok van rá, az érintés nélküli kártyás fizetést válasszátok.
✔️Rendelésnél is tartsátok a távolságot, kövessétek a padlóra helyezett mintákat.
✔️Az asztalok között is tartsátok a 1,5 méteres távolságot. Ha szükség van rá, kérjétek kollégáink segítségét.
✔️Ülőhelyeteken fogyasszátok el italotokat, a pultnál való tömörülés elkerülése végett.

További részletek itt!

Zenei hírek