Rácz Gergő megdöntötte Rúzsa Magdi rekordját

Fotó: Trenka Attila

Mostantól című dal egyhuzamban 18. hete vezeti a  Magyar Rádiós Top 40 slágerlistát, amire korábban még nem volt példa.

Rácz Gergő és Orsovai Reni duettje megnyerte a DAL 2020-at, az idei Petőfi Zenei Díjat Az év dala kategóriában és a Fonogram díjat is – most egy rekordot is sikerült megdöntenie.  Rúzsa Magdolna Jel című dala korábban egyfolytában 17 héten keresztül volt első helyezett Magyar Rádiós Top 40-en- Gergőék ezt döntötték meg most. 

“Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem számítanak ezek az elismerések – természetesen nagyon jól esik, hogy a szakmai és közönségsiker is megadatott ezzel a dallal. Igazából az eltelt fél év alatt sem sikerült még teljesen felfognom, hogy ennyire szeretik az emberek és megdöbbentő volt látni, hogy hétről hétre első tudott maradni a toplistán is. Rúzsa Magdi munkásságát természetesen követem és nagyon nagyra becsülöm, külön megtisztelő, hogy az ő rekordját dönthettük meg Orsovai Renivel közös duettünkkel.”

A Mostantól 22 hete van a Magyar Rádió Top 40-es slágerlistán, 2020/3. héttől kezdve folyamatosan listavezető, a legnagyobb videómegosztón több mint 19 millió alkalommal nézték meg a dalhoz forgatott klipet.

Zenei hírek