Gyász: elhunyt Petics Kristóf, az X-Faktor korábbi énekese

Tragikus hír rázta ma meg ma reggel az országot: a Blikk információi szerint ugyanis életét vesztette az X-Faktor korábbi botrányhős énekese, Petics Kristóf. A fiatal fiú holttestét Újfehértón egy tóban találták meg, úgy tudni beakadhatott a lába egy faágba és ez vezethetett a tragédiához.

A fiatal énekestől többen búcsúztak a közösségi oldalakon, többek között korábbi menedzsere, MC Hawer is, és jóbarátja – a szintén X-Faktorból ismert – Tóth Andi is.

Kristóf, vagy ahogy én hívtam: Puddin, már vagy öt éve volt a barátom. Megosztó személyiség volt, sokan nem kedveltétek, tudom. Őrültnek tartottátok, de mint tudjuk, a legkiválóbbak mind azok.
Hogy én milyennek ismertem? Ahogy rá gondolok, csak úgy potyognak a könnyeim. Egy érzelmileg rettentően intelligens, bátor, talpraesett srác volt, akit annó megköveztek, mert kiállt magáért. Akkor kezdtünk el beszélgetni és rájöttünk mennyi közös van bennünk. A múltunk, a tapasztalataink, a sok hánykolódás és harcolás, amikről ti mit sem tudhattok. Mindig ott volt, ha szükségem volt rá, ha akár hetekig nem beszéltünk, aztán éjszaka hívtam sírva, ő felvette.


Május 23-án, azaz most szombat késő délután beszéltem vele utoljára és köszönöm Istennek, hogy lehetőségem volt elmondani neki, hogy mennyire szeretem. Tervei voltak, előtte állt az élet, amit szeretett volna meghódítani.
Túl kicsi volt neked ez a világ Pudd, te jobbat érdemeltél. Köszönöm, hogy a barátod lehettem. Hiányozni fogsz”
– írta bejegyzésében az X-Faktor ötödik szériájának győztese.

A megosztó fiatalember sorsa egyébként korántsem volt egyszerű: a 2016-os X-Faktorból megismert fiú még az élő adások előtt esett ki, ugyanis verekedésbe keveredett egy szórakozóhelyen, ezért kizárták. Az ő helyére került Mata Ricsi, aki aztán egészen a döntőig jutott el. Kristfófot egy ideig támogatta MC Hawer is, de az énekes később vele is vitába keveredett, majd pedig hosszú időre el is tűnt a színről.

Zenei hírek