Erre hívja fel a figyelmet Puskás Petiék új dala – videó

A Csak egy pillanat című dal és klip a természetfotósok ezreit megmozgató Varázslatos Magyarország 10. évfordulójára készült.

Puskás Peti, Lábas Viki, Trokán Nóra és Buzás Bence a videóban a magyarországi nemzeti parkok fontosságára, illetve azok védelmére próbálják meg felhívni a figyelmet. A dal és a hozzá forgatott videó a Varázslatos Magyarország tizedik évfordulójára készült, aminek nem titkolt célja, hogy a fotózáson keresztül arra biztassa az embereket, hogy mozduljanak ki otthhonról és örökítsék meg hazánk csodálatos természeti világát.

A dal születéséről és annak részleteiről Puskás Peti és Trokán Nóra az RTL reggeli műsorában is beszélt, melyről Peti is megosztott néhány gondolatot az Instagram oldalán:

“Nórival a Reggeliben voltunk , mert klippremierezünk : Lábas Vikivel és Búzás Bencével közös dalunk , a Csak Egy Pillanat debütál ma! Küldjük minden jelenlegi és leendő természetjárónak- , szeretőnek és védőnek, azoknak akik szerint menőbb fényképezőgéppel lőni állatokra mint puskával és gratulálunk is egyúttal az év legjobb természetfotósainak!!!! Fedezzétek fel ti is varázslatos országunk kincseit!!!” – írta a posztban Puskás.

A videót egyébként még márciusban, a karantén előtt forgatták, a Kisoroszi-szigetcsúcson.

Zenei hírek