Ennyi volt: búcsúzik a Maradj otthon! fesztivál

Fotó: Maradj otthon! fesztivál FB

A Maradj otthon! fesztivál a koronavírus-járvány kezdeti szakaszában szerveződött, melynek lényege az volt, hogy a virtuális térben is közel hozza a zenészeket és rajongókat, illetve arra ösztönözzön mindenkit, hogy a veszélyhelyzet ideje alatt vegyék komolyan az előírásokat és valóban maradjanak otthon.

A korlátozások enyhítésével azonban a fesztivál létjogosultsága kopni kezdett, ezért a szervezők tegnap hivatalos Facebook oldalukon jelentették be, hogy eljött a búcsú ideje.

Kedves Otthonmaradók!⁠Ahogy lassan feloldották a korlátozásokat, úgy döntöttünk, elbúcsúzunk tőletek.⁠A héten még tartogatunk számotokra néhány szuper live-ot, például a Lupa Tó Officialról DR BRSsel, HERCEGgel, DJ Chriss Wolffal, Busa Pistával, Viktor Királyal és DJ Revolutionnel, de lesz újabb Majdnem Híres Rocksulis beszélgetésünk (szerdán 15:00-tól), két Brain Baros bejelentkezésünk, valamint Cloud 9+ és ŽAGAR koncertünk is, reggelente pedig toljuk a jógát a Forró Jógaval és a karanténtesit a Suhanj Fitnessszel, ahogy azt már megszokhattátok.⁠A záró napunkon, szombaton virtuálisan találkozhattok az eddigi felolvasóinkkal, lesz Divat PLACC bejelentkezés, Lotfi Begi és Andro már megint valami nagyban törik a fejüket, és hozzuk nektek a Hegyilevegő Online Fesztivált is, benne rengeteg kedvencetekkel – és sok új arccal is. ⁠Reméljük, velünk tartotok ezen a héten is!” – írták a posztban.

Kedves Otthonmaradók!⁠Ahogy lassan feloldották a korlátozásokat, úgy döntöttünk, elbúcsúzunk tőletek.⁠A héten még…

Közzétette: Maradj Otthon Fesztivál – 2020. május 18., hétfő

Zenei hírek