Eldőlt az EFOTT sorsa – Részletek!

Mint ahogyan arról a DjMix oldala is beszámolt a koronavírus miatt több hazai fesztivál is elmarad az idén, így 2020-ban biztosan nem lesz Volt, Sound és Sziget fesztivál sem. Az EFOTT sorsa azonban eddig kérdéses volt, a szervezők ugyanis a közönségre bízták a döntés. Egy kérdőív formájában kérték ki a véleményüket, hogy még is mi legyen az idei rendezvénnyel.

Az EFOTT közönsége készségesen ki is töltötte a kérdőívet, aminek eredményeként a szervezők örömmel jelentették be, hogy lesz idén fesztivál.

“EFOTT 2020: AUGUSZTUS 26-30. VELENCEI-TÓ: Óriási örömhírrel jövünk: a kérdőív eredmények alapján Ti is legalább annyira szeretnétek idén is EFOTT-ozni mint Mi! Ezért örömmel jelentjük be Nektek, hogy augusztus utolsó hétvégéjén újra bevesszük a Velencei-tavat! Természetesen továbbra is figyeljük a híreket és a jogszabályokat betartva minden erőnkkel azon dolgozunk, hogy augusztusban is igazi EFOTT élményt szerezzünk nektek! Köszönjük a türelmeteket és a támogatásotokat! Jegyinformációkkal hamarosan jelentkezünk!” – írták a bejegyzésükben a szervezők.

Zenei hírek