Augusztus 15-ig biztosan elnémul a Budapest Park nagyszínpada

A kormány mai bejelentését követően, miszerint augusztus 15-ig nem lehet 500 főnél nagyobb rendezvényt tartani, számos hazai fesztiválszervező jelentette be, hogy elmaradnak az idei események.

Ahogyan arról a DjMix oldala is beszámolt a Sziget Sajtóiroda közleményben tudatta, hogy nem kerül megrendezésre sem a Volt, sem a Balaton Sound, sem pedig a Sziget fesztivál.

Ezzel szemben a Strand fesztivál szervezői arról tudatták a közönséget, hogy szeretnék lebonyolítani a nyár végi eseményt, ami augusztus 18-tól várnák a közönséget.

A Budapest Park szervezői is a bejelentést követően közleményben adták hírül, hogy sajnos augusztus 15-ig biztosan elnémul majd a nagyszínpad.

“Mi is értesültünk a kormány tömegrendezvényekkel kapcsolatos mai bejelentéséről, ami sajnos azt is jelenti, hogy augusztus 15-ig a Budapest Park nagyszínpada üresen marad.Folyamatosan dolgozunk, hogy az összes augusztus 15-ig meghirdetett koncertünknek új időpontot találjunk – ezeket amint biztosak, a következő hetekben meg is osztjuk Veletek!” – írják a bejegyzésükben a parkosok.

Zenei hírek